Pelle Duvefelt träning

Pelle Duvefelt har börjar komma till oss och hålla lektioner i både hoppning och dressyr. Jag har aldrig ridit för Pelle men dom i stallet tycker att han är bra, så ska prova att rida för honom på Onsdag! :D
Tyvär är både Fredrik träningen i morgon & Traudi träningen på tisdag inställda, så tråkigt! :(

Om trävlingen

Var ju som sagt på Täby igår och verkligen fin anläggning, dom har ett ENORMT ridhus så det fick plats både framridning, colecktingring + tävlingsbanan. Verkligen skönt också att det inte var så kallt också.
Men i alla fall, det gick inte så bra igår. Har ju inte tävlat på ett tag nu heller. Han var hur fin som helst på framridningen men sen så fort vi kom in på banan så blev han spänd (som vanligt) och då är han så svår att rida när han bara stänger av och inte lyssnar på skänkeln eller något. Men vi fortsätter träna, träna & träna.

Blev en del bilder i i alla fall från framridningen men jag vet inte vad man ska ha för inställning eller något när man ska ta rörliga bilder så dom är tyvärr lite suddiga :(Tävling imorgon!

Nu börjar jag äntligen bli lite friskare. Har fortfarande en jobbig hosta och snorig men har i alla fall inte ont i huvudet längre, så det är skönt. Gullan var snäll och tog Quila igår eftersom jag måste få chans att bli någolunda frisk nu innan tävlingen imorgon. Idag ska jag rida igenom hela programmet och sen smörja alla saker. Tyvärr är det ju alldeles för kallt nu för att bada Quila så jag får försöka göra så han ser så ren ut som möjligt, dvs att rykta och massa glansspray hehe ;) 

Imorgon blir det förhoppningsvis massa bilder från tävlingen! Önska mig lycka till! ♥

Pikeur vårkollektion

Dom perfekta ridbyxorna helt klart!
Snygg keps, visst?

Tyckte också den här tröjan var fin!


Har ni också blivit helt kära i Pikeurs vårkollektion?


sjuk!

Så himla typiskt, jag har gått och blivit sjuk! Har jätteont i halsen, hostar och lite ont i huvet :(
Är också så himla trött på den här kylan! Man hinner ju knappt komma utanför dörren innan man är helt genomfrusen! Men nästa vecka är det sportlov, och veckan efter sportlovet åker jag och en kompis till Åre, så sjukt nice! Alltså är jag ledig i 2 veckor, skööööööönt :)

Igår i alla fall så var det träning för Fredrik på Bröta. Quila var ganska spänd men känndes annars väldigt fin i formen och så. Jag önskade att vi skulle rida mycket slutor eftersom det är tävling på söndag och slutorna är typ det enda som vi måste träna extra mycket på. Men som ni vet så har vi tränat väääldigt länge på slutorna nu, Fredrik har hjälpt till mycket med dom och suttit på Quila en del men Quila är fortfarande inte bra! Han är verligen svår att lära saker ... men vi kämpar vidare! Han blir lixom hur spänd som helst och då är det ju helt omöjligt att försök rida en sluta, så jag försöker hela tiden typ leka fram slutorna och då börjar det gå liite bättre.

Träning inställd :(

Tyvärr blev träningen idag inställd, typiskt! :(

SKODD

Senaste tiden med Quila har gått bra. Red för Traudi i Tisdags och det gick helt OK. Quila var ganska spänd så vi red mest lösgörande. Det var ingen träning för Fredrik den här veckan för han var bortrest. Men nästa vecka ska jag rida för Fredrik både Måndag och Tisdag för att träna lite extra till tävlinen på Töby nästa helg! :D

I Onsdags tog mamma hand om Quila och han blev skodd. Han hade varit hur lugn som helst, skönt! Skoningen blev också jättebra. 

Bästa Quila

Nu har det varit lite dåligt med uppdateringen. Men har inte riktigt hunnit med :( 
I förrgår red Gullan Quila så jag var inte i stallet, och jag märkte verkligen hur jag mycket jag saknade Quila på bara en dag! <3
Men i alla fall den senaste tiden med Quila har i alla fall gått bra! Igår red jag som vanligt lektion för Fredrik och det gick ganska bra. Vi red mycket lösgörande.
Idag ska jag kolla på Didi & Mickan som ska hoppträna. Efter det blir det lite lugnt pass i ridhuset.RSS 2.0