Tävlings bilder!

På facebook hade jag blivit taggad på några bilder som Linn ( Quilas förra ägare ) hade tagit på oss från nån tävling! Tyker Quila va jättefin på dom! :)

Fina va?

Träning

I Tisdags var det träning för fredrik igen, som varje tisdag! Vi hade pratat om att Fredrik skulle sitta på Quila för att bara känna hur han känns att rida och så, jag tycker det är jättebra om ens tränare kunde sitta på sin häst nån gång så tränaren vet lite hur hästen är att rida. Men Quila va ganska spänd så vi skippade det ..
Men i alla fall så var Quila fin, vi tränade bakdelsvändningar, öppnor och slutor.
Och när man rider för Fredrik så får man läxor i en ridbok varje vecka, jag tycker boken är bra men ganska jobbig, man får nya läxor varje vecka. Fast jag har slarvat lite med min så har haft samma läxa några veckor nu eftersom jag inte riktigt kunnat den hehe .. :P

Idag funderar jag på att skritta ut en sväng i skogen och sen rida i ridhuset. Dom har lagt in fibrer i ridhusbotten nu så underlaget är helt perfekt nu!! :D

Fux vallack född 2002


Tävling!

Tävlade ju i helgen ända borta i örebro! Det blev två 2:a placeringar i båda klasserna! Quila kändes helt ok i första klassen, det som kändes bäst va nog galoppen. Traven kändes sådär, fick inte till några jättebra öppnor eller slutor. I andra klassen kändes han inte lika bra som i första, han va mycke mycke spändare.


Bästa teamet! Mamma, Gullan & Jag


Finaste <3


Nytt stall!

Idag kommer Quila få flytta ut till föredetta utestallet, dom har isolerat det nu så det inte är ett utestall längre. Jag tror han kommer trivas där bättre .. det är bara 4 boxar där inne och så har han ett fönster så han kan se ut, och det hade han inte innan så tror han kommer va mycket mycket lugnare i boxen nu. För i stallet han står i nu går han runt och boxvandrar hela tiden ..

Idag i alla fall så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med Quila. Men jag ska ta det lite lugnt i alla fall. Vill inte att han ska vila helt idag eftersom det är tävling på lördag så ska nog bara rida lite lösgörande.


Dålig uppdatering, IGEN!

Men nu i alla fall så ska jag uppdatera ofta! Har också skaffat en systemkamera så nu blir det fin fina bilder också!
Quila har i alla fall inte vart så jättefin den senaste veckan, men nu idag när jag red var han super! Skulle igentligen åka på träning, men Fredrik va sjuk .. så det va synd, va skittaggad för träning.

Och nu i helgen är det första tävlingen efter sommarn, ska rida en LA:P1 och en LA:2, så det ska bli kul, är skittaggad eftersom det va länge sen sist det va tävling :)


Några bilder på min prins <3

RSS 2.0