Mot stallet

Nu vaknade jag precis och ska väll börja göra mig i ordning för att ta tåget & bussen till stallet. Idag är en sån dag då jag ska frisera Quilas man, smörja, städa lite i skåpet & sånt som man aldrig hinner göra på vardagarna.

Igår hoppade jag med Quila på utebanan och han tyckte det var jättekul! Han letade efter hindrerna hela tiden så jag antar att han var glad att få hoppa lite :) Efter jag hoppade så red jag en annan häst stallet som heter Nacktime men kallas för Liten. Det var ovant att rida stor häst eftersom jag inte gjort det sen vi hade Frippe. Men det var roligt att prova på något annat! :)

Igår hos Kristian fick jag stå med honom och testa tömköra hans häst Scoban. Fick lära mig mer om tömkörning som verkligen behövdes så det var jätteroligt!! :D


Min bebis ♥

Bilder från Siggesta
Nästa omgång är på Täby nästa helg, taggad!! :)

Shopping från Måndags


Ridstrumpor. Balla va?


Ridhandskar. Supersköna! Jag kan absolut inte rida med för tjocka handskar av någon konstig andledning så även om det är vinter & 20- så har jag alltid tunna haha!

Prao + tävling + lektion

Hej allihopp! Nu kom jag för ett tag sen hem från min praktik .. Som sakt så praktiserar jag på Kristian von Krusenstiernas dressyrstall! Har vart där i 3 dagar nu och det är ganska kul :) Jag får typ linda ben, spola av, smörja, fodra, borsta, leda mm. Det är såklart roligare också att praktisera bland hans alla fina dressyrhästar än på en ridskola tex!

Igår helgen så var det ju tävling på Siggesta med laget, det gick sådär .. Dagen började med att Quila blev rädd när min pappa ramla ner för en slänt så han skena 6 varv på framridningen, galna ponnyn! Så där någonstans förstördes dan hehe .. Han var ju hur spänd som helst efter det.

Igår red jag lektion förf Pelle och det gick så sjukt bra! Pelle sa att denna gång var nog den bästa gången hittils :D
Vi tränade mycket på att ta upp honom i riktigt fin uppvisningsform och galopparbete. Quila hade också världens gulligaste outfit, han hade sina rosa lindor och shabraket jag fick av mamma i påskpresent, så sött ♥

I måndags var jag också på Botkyrka och kollade när Gullan & några andra tävlade. Duktiga Gullan & Phantasia kom 3:a på 70,?%. GRATTIS!

Vårbilder!

Nu kom jag precis hem från stallet .. Idag blev det lite trimm i ridhuset eftersom jag ska tävla imorgon! Jag ska vara med i Div 1 laget i år igen. Så imorgon är det omg 1 på Siggesta.
Quila känndes väldigt mjuk och fin idag, hoppas han känns lika bra imorgon! :)
Här är några härliga vårbilder från igår ..Vilodag

Idag blir en vilodag för Quila. Dvs att jag bara ska borsta massa på honom och leda honom ca 20-30 min. Kan också senare om jag hinner lägga upp en bild på ett nytt täcke som Quila fått :)

Annars vill jag bara säga GLAD PÅSK till alla mina läsare!

SHOPPING!

Idag har jag & mamma varit och shoppat på Hööks & Stigbygeln! Stigbygeln är lätt en av mina favoritaffärer :)
Det är så sjukt kul att shoppa hästsaker, men tyvärr mindre kul för mammas plånbok .. hehe ;)
Detta kom från Hööks:


Rundsydda tyglar till mitt rundsydda tävlingsträns.
Stallskor. Dock inte att rida i eftersom jag alltid rider med ridstövlar.


Detta kom från Stigbygeln:


Rosa Mia's lindor. Så sjukt gulliga!Marinblåa Mia's lindor.


Vad kallar man en sån här? Hårboll? För er som inte vet så använder man denna till att göra en håruppsättning vid tävling. Kan visa i ett inlägg sen hur jag kommer ha.


Och nu till det bästa av allt! JAG SKA FÅ NYA RIDSTÖVLAR! Mätte alla mått idag ooch stövlarna kommer om typ 8 veckor! Jag är så himla glad!! :D
Det är ett par Cavallo Grand Prix Plus, så himla eleganta och fina!

Här är en  bild.

Så fin!

Red ju som sakt för Pelle igår. Gick så sjukt bra! Det är så kul också när Pelle säger att Quila har blivit så himla mycket finare sen sist också, då vet man att det verkligen har gått frammåt :) Vi red mycket öppnor,slutor & skänkelvikningar i galopp och mot slutet samlade vi honom ganska mycket i galoppen. Pelle sa också att han skulle vilja prova Quila så det ska bli jättespännande att se! Det är alltid så kul att se ens ridlärare rida sin häst tycker jag :)
Idag hoppade jag med Quila på utebanan! Han känndes lite trött men vi hoppade inte så länge & inga speciella höga höjder heller. Men det var jättekul, var ju ett tag sen sist nu ..
Jag & mamma stod och kollade på Quila idag och såg verkligen att han har fått ännu mer biffigare hals nu under vinter, så kul! Och han är extra fin i pälsen nu också när han börjar bli lite mörkare mot sommarn!

PÅSKPRESENT!

Igår fick jag en påskpresent av mami!
Fint va? :D

ÄNTLIGEN VÅR!

Hej allihopp! Visst är det helt underbart att det ÄNTLIGEN är vår? Det är så skönt när det börjar torka upp så man kan börja rida ut ordentligt och att det är så pass varmt att Quila kan gå helt utan några täcken i hagen :)

Idag ska jag iaf rida för Pelle igen, det ska bli kul! Jag vet inte riktigt vad Quila ska ha för outfit ännu men det lutar mot grått idag :)

BILDBOMB!


Bucas täcket, visst var den fint på honom?


Grått Mia's shabrak med rosa kant.


Mia's lindor i samma färg som shabraket.


Mia's paddar.


Nytt gummi bett, han tuggar ju sönder alla hela tiden!

Bilder från tävlingar:
I Kumla.
Haha, sötis!UPPDATERING!!

Hej allihopp! Är verkligen ledsen för denna urdåliga uppdatering! Men har haft väldigt mycket i skolan den senaste tiden så har inte hunnit med tyvärr :( Men ska berätta vad som har hänt den senaste tiden! 

Jag har ju som sakt fyllt 15 år och fått massa fina presenter som jag visar i nästa inlägg. Jag har tävlat en del och det har både gått bra och dåligt .. Förr förra helgen när vi var i Kumla kom jag 2:a i en LA:1, och nu i helgen när vi var i Vikbolandet så kom jag 3:a i Lagtävlandsprogrammet. Jag har ju som vanligt ridit LA:P1 också och det har gått lite upp och ned, men senaste gången fick jag 62% och det känns ändå helt ok med tanke på att skolorna inte är helt perfekta än! 

Jag har också ridit mycket lektioner, har ju som sakt ridit för Pelle Duvefelt och tycker han är jättebra så nu har jag fått en fast plats för honom varannan onsdag, superkul! Har också ridit för Hanchen Ressle som jag ridit för förut och hon är riktigt bra hon med, men hon kan tyvärr bara komma lite då&då till oss .. Rider fortfarande för Fredrik Böhling nästan varje måndag. Men som ni kanske vet så red jag för Traudi Björling förut? Men henne har jag slutat för, för det var alltid så mycket folk i ridhuset där vi var och tränade för henne så det var väldigt jobbigt .. 

Juste! Jag tror inte jag har berättat heller att jag ska praoa hos Kristian von krusenstierna? Det ska jag göra 2 veckor efter påsklovet. Hoppas det kommer bli kul :)

RSS 2.0